دانلود ترجمه و اصل مقاله Review of antimicrobial food packaging
مروری بر بسته بندی ضد میکروبی مواد غذایی
خلاصه ی مقاله:
انتظار می رود تحقیقات و پیشرفت در زمینه مواد ضد میکروبی مورد استفاده در مواد غذایی برای استفاده در مواردی مانند بسته بندی مواد غذایی و سطوح دیگر در تماس با مواد غذایی در دهه ی آینده با پیدایش مواد ضد میکروبی و پلیمر های جدید رشد یابد. این مقاله به مرور انواع مختلف پلیمر های ضد میکروبی توسعه یافته برای تماس با مواد غذایی ، کاربردهای تجاری ، روش های آزمایشگاهی ، تنظیم کننده ها و تمایلات آینده می پردازد. در این مقاله تاکید بر روی معایب و مزایای هر تکنولوژی خواهد بود.
این مقاله برای رشته های صنایع غذایی ، بهداشت مواد غذایی با منشا دامی ، بهداشت آبزیان ، دامپزشکی و دیگر رشته ها مناسب می باشد.
مقاله اصلی + ترجمه ی کامل مقاله
تعداد صفحات مقاله انگلیسی: ۱۴ صفحه
تعداد صفحات ترجمه فارسی: ۲۹ صفحه
نویسندگان : Paola appendini , Joseph H.hotchkiss
ترجمه ی مقاله ی علمی ثبت شده در سایت Elsevier
لینک دانلود محصول پس از پرداخت آنلاین به آدرس ایمیل شما ارسال خواهد شد.
قیمت مقاله اصلی و ترجمه ی فارسی جمعاً ۱۵ هزار تومان. برای خرید بر روی دکمه ی زیر کلیک کنید و پس از طی مراحل پرداخت آنلاین لینک محصول به ایمیل شما ارسال خواهد شد.
پرداخت از طریق درگاه زرین پال